valborg och vilse

God morgon!
har inte skrivit på ett tag, sorry för det. har bara inte orkat! haha
IKväll är det valborg :) ska snart börja fixa mig och röra mig mot salem. ska spendera valborg i salem hade jag tänkt :) kanske göra årets dopp? ;D jaja och imorgon är det vilse, ska bli nice
skriver lite senare ska hoppa i badet nu! hoppas alla får en underbar helg!
love

För jag är starkare än du!

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Oh, oh ,oh

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Sunshine <3

åhhh villket härligt väder! fan vad glad jag blir :) spendera mesta tiden ute i solen istället för lektionerna! kund motstå! så jag och maria jobba lite på våran solbränna, men hon ligger ju låångt långt före. hon kan typ sitter i ngr minuter sen har hon fått fett med färg! jaja får sola lite solarium också så kanske jag kommer ikapp henne ;) sitter och dricker lite kaffe just nu och funderar på att dra ut eftersom det är så galet fint väder. men har suttit ute iprincip hela dagen idag och man blir ju så trött av solen så nu orkar jag inte göra någonting. är helt död!

Skulle möta brodern med laddaren efter skolan. men tror ni inte att jag glömde den hemma. så det var bara att åka hem och hämta den sen såg jag att klockan var halv 4 och vi skulle ses 3 och kim får inte tag på mig eftersom hans mobil är död.. stackarn tänk om han står och väntar på mig nu! usch villken ångest jag får! men men får försöka få tag i han senare och berätta att jag glömde den och att vi kanske kan mötas upp ikväll eller ngt. annars händer det inte så mkt idag/ikväll... råplugga till provet imorgon som jag hade glömt bort! sen ska jag och maria åka till skolan tidigare imorgon och plugga lite. börjar en 20 i tio. så vi tänkte dra en timme tidigare!
det var allt för nu, skriver senare pusssiii

kvällens låt


Härlig låt från mio min mio :) haha man blir så glad av den! :)

Stan, kung-öl och tvättstugan

Heej alla glada!
Jessica sov hos mig igår. det blev ingen fest vi kollade på film istället och hade myskväll :) var väl lika bra! haha.
Idag så har vi varit inne i stan och shoppat lite. eller ah jag är ju pank som en jävla råtta. men jessi köpte två par skor och sen mjukisar :) åh hittade så mkt fint jag ville ha. men så är det alltid när man inte har pengar så hittar man så jävla mkt. men när man har pengar då hittar man inte ett skit. så jävla drygt tycker jag! sen så gick vi till gamla stan och satte oss vi kajen och tog upp en varsin KUNG öl och njöt i solen! men sen vart det monligt jätte länge så tillslut vart det för kallt så vi åkte hem!

Har tvätt tid nu nere i tvättstugan, så har slängt in mörk tvätt, sen ska jag ner snart igen och slänga i den vita! blir lite film ikväll. wallander - luftslottet kl 9 på 4an. funderar på att kolla på den om jag inte redan sett den :) Men känner mig så ensam så funderar på att träffa en polare. men vi fårse hur kvällen blir. kommer ju inte bli klar med tvätten på ett tag och då är klockan ganska mkt. ska upp 7 imorgon så aa :P hoppas alla haft en trevlig helg! pusssiii

Gammal bild på mig :)
Funderar på att färga mitt hår så ljust nu till sommaren..


Dagens låt


fint väder:)

heey bloggen!!
Var rätt härlig kväll igår med lite öl och spel! haha. men sen typ vid 12 vart jag och jessi skit trötta och huungriga så vi drog till centralen och sen hem! och jag fick vänta på min buss i en halvtimme :( usch! tycker att dom borde göra att nattbussarna går lite oftarna ¨på nätterna när det är helg! för alla är ju typ ute då! ska fan skriva till sl och säga det!

Idag så funderar jag på att gå ut och jogga lite eller ngt.. känns som att jag börjar gå upp i vikt nu och det vill jag verkligen inte! senare ikväll ska jag och jessi dricka lite öl tänkte vi! fårse vart kvällen föör oss! nu tänkte jag städa lite och kanske dra ut! skriver lite senare pussii

this is why im hot, HOT

Var i skolan imorse och gjorde nationella prov i svenska b, fyfan vad jobbigt det var! valde att skriva en film recention, jag skrev om braveheart :) men tror jag missade lite poängen med det hela! haha kändes som att jag satt och skrev en berättelse om filmen.. men men hoppas jag får godkänt iallfall! värt att försöka iallafall.
ska snart hoppa i badet och göra mig iordning, jessi kommer hit sen och då ska jag laga middag till oss hade jag tänk sen blire paaaaarty ;D taggad som fan! vill ha en kall öl nu nu nu!
aja skriver lite senare <33

hey hey, yeah yeah

Var rätt skön dag i skolan idag, satt inne hos agneta på morgonen och kämpade med min uppsats xD haha! Sen vid lunch så hade jag varmkök :) fick göra fileér av en platfisk, var rätt skoj faktiskt :) sen till filén gjorde jag vitvinsås med blancherade grönsaker som jag gjorde till en buljon till fisken senare och tornerad potatis till :) mums det blev smaksen! först när jag såg fisken så tänkte jag att jag aldrig kommer röra den dära, sen slutar det med att jag ställer upp på att fixa 5 st ;) så det är som man säger ibland " man ska aldrig ropa hej, innan man kommit över bäcken ". haha :) nu sitter jag och väntar på att sofie ska komma hit och ta en kaffe så ska jag få min prisent :) dom super snygga rosa klackskorna med nitar på :) åh längtar! sen kommer tiffy hit, vet inte vem som kommer först av dom haha men tiffy ska iallfall sova hära inatt för vi båda har nationella imorgon så vi tänkte plugga lite tillsammans och sedan ha lite myskväll :)
det var allt för nu! skriver lite senare kanske :) love <3

haha jag för ngr sommar sedan :)

life is life

Halloj! har precis ätit lite mat och kollat på hem till midgård :) haha fan tröttnar aldrig på det asså! sjukt!
Gick bra i plugget idag.. fick ganska mkt gjort på eftermiddagen så det känndes skönt :)! nationella prov på fredag svenska b! usch inget jag ser framemot :/ kan nog feila på det!!
Vet inte riktigt vad man ska hitta på ikväll vill göra ngt med vet inte vad.. får försöka hitta på ngt skoj! tänkte springa runt sjöng men det har regnat typ hela dagen nu så det lär ju vara grymt lerigt dära plus att mina jogging skor är i skåpet i skolan så där sprack den planen! nåja skriver kanske lite senare <3


nice dag

Igår så låg jag och sov hela dagen efter skolan och kvällen! så hann inte skriva! haha.
Idag så gick jag och tiffy ner till metropol och tog en öl! men som sagt det går inte att ta en öl, det blev fler och fler, sen drog vi in till nivå med pelle och dära blev det mera öl! och nu kom jag hem och sitter och lyssnar på musik:P ska lägga upp en minnes låt! riktigt grym!
det var allt för nu, pösss

vällingby och samiii :)

blev ingen träning idag! får bli det imorgon :) har endå idrott imorgon så får köra på då!!
Blev till vällingby med jessi istället och hon köpte lite sommar kläder och jag en jätte fin kjol :) sen tog vi en pizza och snacka lite skit och om våran helg :)! Sedan åkte vi till hässelby hem till samii :):):) åh vad jag saknat honom! han mukkade i torsdags, suttit i 14 månader så är saknat min kära vän! så vi prata lite minnen och om hur han haft det osv :) hihi så nu när han äntligen kommit hem så lär jag träffa han rätt så ofta!
Nu ska jag ta te och mackor sedan kolla på midgård och försöka sova så jag kommer upp imorgon! efter plugget ska jag troligtvis träffa mr. D :) skriver kanske senare om jag inte kan somna! love

min kära vän sami sitter imitten :) <3

Dagens låt


Öl hela förra veckan = hård tränning denna vecka!!

God morgon fuckers!
tog ett tag innan jag somna inatt men men somna iallfall. och vakna nu! men det är bättre nu en 4 på eftermiddagen! haha shiit jag låg och tänkte igår har tagit minst en öl på krogen hela veckan!! och nu i helgen och jag har typ gjort av med 1000kr bara på krogen denna vecka! fyfan vad dåligt jag mår för det! har ju inte den bästa inkomsten liksom. lever på skol pengarna man får på 1050kr haha och det klarar man ju sig inte på. men nu ska jag börja få underhållsbidraget som hm nu kommer inte jag ihåg vad det ligger på, har för mig 1700kr. så då får jag ju lite mera pengar i månaden :)
Men nu när jag varit ute och roat mig hela veckan och helgen, så ska jag sota för det!
ska ta en promenad sen jogga två varv runt den! tar ubngefära 40 min att gå runt den! haha. men morsan brukar fyfan springa tre varv men hon har ju blivit trännings galen :P fårse hur det går med mina knän och fötter! har lite problem med dom. men det ska nog gå bra :) nu ska jag 'äta lite frulle sen försöka sparka ut mig i den härlöiga vädret! skriver senare :)

Fight for this love

Sorry för dålig upptadering idag! men har legat i sängen hela dagen och kollat på midgård! kom somsagt hem 8 på morgonen så var jävligt sliten! vakna vid 4 på eftermiddagen sen så somna jag om på kvällen!
haha så ringer isak och väcker mig och säger att jag ska komma på fest i brommaplan! tänkte äsch vafan jag pallar mig upp och går dit och har lite kul :) blev inte så långvarigt! kom dit vid tolv och hade ingen dricka men fick lite av isak :) hihi han är så snäll och söt den grabben! men sen så skulle han hem. och jag ville inte vara kvar dära själv så då drog vi till donken sen tog jag bussen hem och nu är jag hemma :) hade jävligt trevligt ikväll :) men nu är jag nykter typ och dunder pigg eftersom jag typ har sovit hela dagen och kvällen! så vette fan hur jag ska somna! klockan är endå 2 på natten! och skola på måndag! så måste vända tillbaka dygnet nu! så ska försöka sova nu! får dricka varm mjölk eller ngt! sov gott alla sötnosar!
hära är lite bilder från roQ :)
   


Saknar dig fortfarde så att det gör ont! men du är inte värd mig när du gjort som du gjorde!
kvällens låt


sanningen tystnar

Då kom man precis hem från en rolig kväll!!
först så varjag och tiff på nivå och föra lite så kom jossis och ngr :) trvligt!!
sedan drog jag och tiff till rocky som jag kallar det, vette fan vad et heter igentligen men vi bbeställde in en kanan med öl, så vi satt och kröka upp den och fira mange och ngr från klassen :) sedan så drog vi till viper och dansa lite , kände att jag behövde det ovh vi hade galet kul så följde vi med nene och pelle på efter fest och hade trevligtt och nu kom jagh precis hem och är jätt jätte full..
men men nu ska jag kolla på hem till midgård och försöka somna med ett lendeé på läpparna!!!!
love

istället för att såra dig så lever jag med ensamheten
fast jag vet inte vad som kommer hända nu, fast jag vet.
vad som hänt förut, men någon gång kommer tiden att ta dig,
men känslan jag får ey den tar nästan livet av mig.
varför kan man bara inte stanna tiden för att sedan byggasig en bro
för att slippa falla i den grop.
som leder till ett hav utav lögner och känslan jag får är som rum utan fönster
mrökret tar över och sanningen tystnar

spontanKryssning, snaps och hat

Halloj!! sitter hära med mitt morgon kaffe!
fyfan vad nice det var på kryssningen! första kvällen var väl lite seg men vi dansade och hade kul. men på morgonen direkt när vi vakna så tog vi en bira :) och vi blev vänner med massa grannar så vi gick över till dom sen på morgonen och festa med alla och hade as nice :)! Sen åkte jag och jessi till medis till snaps och tog en bira med några stycken :) ikväll blir det troligtvis utgång! fårse hur min ekonomi ser ut osv.
Förtsa kvällens outfit på kryss :) älskar mina nya skor <3
 
 love you giiirl<3


Nu har du gjort bort dig tillräckligt! Nu börjar jag mitt nya liv, jag har raderat allt som har med dig att göra. och nu ska jag leva och vara lycklig utan dig vid min sida! saknar dig så det gör ont i hela kroppen, men det som du gjort kan inte få mig att vilja ha tillbaka dig! så byebye to the past and hello to my new life <3

Trodde aldrig det hära om dig.. jag är värd så mycket bättre än dig

taggad!!

Nuu jäääävlar börjar jag bli taggad! wiiiie
Snart drar vi!! kommer bli grymt niice

nu taggar vi till och skålar!!

Kryssning :)!

Shiit nu har jag druckit tre dagar irad! icke bra! Och ikväll blire kryssning också! fan vad kul vi ska ha! jääävlar! nu kör vi!
Efter skolan igår så gick jag och tiffy till metropol och tog en öl med jannike och danne, haha och jag fick en gratis shot av en kille som jobba dära bara för att han såg på mitt legg att jag fyllde atron i fredag :D haha den var grön och smakade bannan! haha sen drog vi in till stan och mötte issa, gick in på gina och köpte ett par vita jeans, sedan ett döskalle linne och ett skrik orange långlinne :) sen åkte dom och fika och jag åkte tillbaka till metropol och fortsätte att dricka! och jävlar vad full jag blev, sen börja jag bråka med någon huligan! haha han kolla på hammarby matchen sen så satt jag och skrek aik hela tiden! ahah tycker jag var lite klockren dära ;) sen blev det hem och sova! deckade i sängen direkt! Jag säger som jessica sa, nu har jag fyllt atron, nu ska jag lägga allt skit bakom mig och börja mitt nya och härlig liv! och jag klarar det hära! Ska ha på mig mina nya skor ikväll hade jag tänkt hihi! jaja skriver senare ska hoppa i badet nu!

Hära är en bild från i fredags på chaplins:)!


tar det aldrig slut ?

fyfan!! vakna upp imorse med en klump i halsen, och tårarna bara ran ner! men jag kände mig stark men kunde inte sluta gråta! har gråtit hela morgonen! nu har jag lugnat ner mig och ska snart åka till skolan! sedan ska jag träna och ta ut mina aggritioner på boxnings säcken!! är så fucking arg och ledsen! blir gaalen! aja nu måste jag dra till plugget, får skjus av mammsen! love

Aldrig mer

Allt du sa, allt du gjorde allt var bara falskhet! fyfan förstår inte hur du står ut med dig själv!!! hatar dig!!!

plugg, solsken och en kallöl :)

Grymt härlig dag idag :) efter plugget drog jag och tiffy till in&finn och jag köpte duschkräm och ansikts kräm med brunn utan sol i :) så nu blir jag lite brunare i annsiktet och slipper har så mkt puder sen :) hihi! sen så drog vi till nivå 22 och tog ngr bira i det härliga sommar vädret! hade grymt mysiogt och trevligt! snacka massa skit och tog en kall bira i solen! fan bättre kan det fan inte bli ;) och på onsdag blire krogen med jessi och min älskling och ngr till och det ska bli as nice :) hoppas bara det blir så! brukar aldrig bli så man planerar när man planerar med bullis. men men nu ska vi inte inte vara sånna :)! funderar på att försöka släpa hit jessi och ha myskväll och kolla lite hem till midgård :) skulle vara super trevligt! jaja nu ska jag fixa lite i rummet! det var allt för nu, skriver senare love
tiff and me, nyår :)


come into my dreams

Nu blir det hem till midgård sen sova!
en mysig låt kommer hära! ger feta minnen <3

suuuperstar

Dagens låt:

sunshine

Då har man städat hela lägenheten och diskat jordens största disk! haha fyfan vad jobbigt det var, men fint blev det :) vad fan ska man hitta på idag? funderar på att ta en härlig promenad för det är så himla fint väder! måste ju utnytja det till max!! aja eller är det någon som kanske sugen på lite öl i solskenet? fyfan vad mysigt det hade varit om man satt på ett par klippor nu med solbrillorna på och en kall öl i handen åhh ge mig sommar! <3<3

Jag och sofie på nivå :)

middag, nivå och chaplins baaar

Fy satan vad bakis jag är!
Första krogenrundan igår dåra, hade skiit kul! först hade jag tjejmiddag hära med tiffy, jessi, issa och sofie :) fick ett par nya skor av jessi :) ååh älskar dom! Och sofie haha hon är så söt, jag fick ett litet brev av henne där det var en bild på att par skit söta skor, och dära hade hon skrivit att jag ska få dom, men dom vart lite sena för hon hade beställt dom! haha så söt du är gumman!
Sen börja vi förkröka och lyssna på musik sedan drog vi ut! och först drog vi till nivå och förade lite och mötte upp pelle som följde med oss under kvällen :) efter nivå så drog vi till chaplins bar, och vi hade skit kul och jag dansade galet mycket och hade skit kul! men full ojojoj om jag blev full! inte nog med att jag knappt kunde gå när vi skulle gå hem så hade ju jag dansat hela kvällen så jag kunde inte gå eftersom jag hade så höga klackar, fy vad ont i fötterna jag hade! skulle tagit med mig skor som jessi sa! kom hem kl halv 6 på morgonen! och inga bussar gick tydligen inte, så jag och tiffy ringde taxi och åkte hem till mig :) haha jaja men det var as nice! tack för en underbaraste kvällen tjejer! älskar er mest <3

Vi har legat i sängen hela dagen och bara kollat på hem till midgård! haha fyfan vad bakis jag varit! därför jag inte har skrivit tidigare! kom upp ur sängen nu liksom. tänkte gå ut ikväll jö men nu blir det icke så! jag och tiffy ska hem till mange med kim och typ glo på film och massa godis :) så det ska bli trevligt! bilder kommer senare förhoppningsvis :) puss på er!
och ännu ett stort tack till er tjejer! älskar er mina käraste vänner<3

hipp hipp hurra för mig!

Idaag blir jag 18 barre! :) släkten var hära igår och vi hade skit trevligt :) vart lite halv full på det dära jordgubbsvinet morsan hade köpt haha! fick pengar av mormor och morfar :) sen fick jag lite smycken av nettan och prisentkort av morbror :) senare på kvällen när alla gått fick mamma öppna sina prisenter från mig. hon fick ett ljus som sitter på ett hjärtformat grej som man kan sätta på väggen! haha skit svårt att förklara. men sen fick hon litet body paket, och två jätte söta prickaiga muggar :) och jag fick ju mina party skor och sen två party linnen och lite sånt :) så jag är skit glad! önskar mig ingenting blev bara glad att släkten kom :) men ikväll då smäller det!

Tiffy och Issa kommer hit om några timmar, dom ska med mig och handla och fixa lite :) så det blir lite mys hära med tjejmiddag och nej nicke du får inte komma;P! och lite förkrök och tjejsnack :) sedan drar vi till nivå 22 och fortsätter föra, och sedan till chaplins :) wiie! hoppas det blir en toppen kväll ikväll! är galet taggad :)
nu ska jag fixa lite hemma, men skriver senare. pussiluss

praktik och kalas

stress, stress!
Kom hem från min praktik för en stund sedan! det gick rätt bra för att vara första dagen! men det var lite väl stressigt och jag visste inte vad jag skulle göra, men fick lite hjälp endå så det var skönt. Så efter praktiken var det gärnet hem sen så hoppa ner i badet och sedan fixa ordning sig och lägenheten! men men nu är allt klart och snart kommer " roliga " släkten :P
Jessi sov hära inatt med så hon har varit hära hela dagen och hon ska vara med ikväll hihi :) så jag är ju iallafall inte helt ensam med släkten, det är skönt.
Nu måste jag fixa lite. skriver senare, pussss

En hel vecka med jessi, känns som en evighet ;-)

god eftermiddag gått folk! skit väder! men det var endå rätt så skönt ute, jag och jessi var på en lång promenad runt sjön i nockebyhov! läste på en skyllt dära att för 3000 år sedan var hela bromma under vattenytan! Så det var rätt ballt att allt det hära var vatten då! haha. Så det var skönt med en liten prommis! tog väl nästan en timme innan vi var hemma igen så det är bra! Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, men vi ska ta det lugnt! ska snart gå ner till affären och köpa lite soppa till middag :-), jessi sover hära inatt igen! hennes tungan är så svullen och hennes päron vet inget än! så det är nog bäst att hon stannar hära ;-)
Imorgon ska jag upp tidigt och jobba på resturangen! börjar 8 och slutar 3 suck vad jobbigt. men var aldrig dära i tisdags så måste verkligen dit! sedan kommer släkten och firar mig och mamma.

Och dom som inte visste det, mamma fyller år dagen efter mig :-) så det blir alltid mycket kalas. och Farsan fyllde år för tre dagar sedan! haha värsta april familjen liksom. Det var allt för nu! skriver senare
 <3

Om - Niklas Strömstedt

kvällens låt:


Stan, städa, myspys

Nu är jag äntligen klar med min storstädning! mitt rum vart jätte fint nu! gick ut med två stora sopp-påsar med skitsaker i som jag sparat! så bort med det gammla och in med de nya. Var i stan idag dåra, och jessipessi päron pung piercade tungan :-) och han som gjorde det (tyron) han var så jääääävla snygg! han ska jag pierca bröstvårtan hos ;-) jag och jessi mötte upp emma innan också! grymt kul att se henne, galet länge sedan så det var trevligt! så vi gick runt lite sen pierca jessi sig och sen drog vi och käkade lite. sen åkte jag och jessi till in&finn och handla lite prisenter till min mor. och berättar vad jag köpt till henne senare för jag tror hon läser min blogg lite då och då ;-). Blir lite myskväll ikväll och facemask!! Sedan någon film :-) ha det bra pussar

Tisdag

usch är så arg på mig själv idag! Skulle upp tidigt imorse och jobba på skolans resturang för första gången! tror ni inte att jag stänger av mobilen i sömnen och vaknar kl 9. och jag började kl 8. så ringde blomman som jobbar i köket och sa att jag var sjuk typ.. åh inge bra första intryck! men jag ringde ju iallafall så det var ju bra! men på torsdag och fredag ska jag jobba så då får jag verkligen sköta mig och visa bra intryck! för dom ger ut betyg och intyg till min kökslärare! vill ju att det ska se bra ut!

Idag är det Jessica Söderbergs stora dag! hon ska ta hål i tungan :-D så det ska bli as nice! Hon är ute i spånga just nu och övningskör! sen efter det ska jag möta upp henne så ska vi åka in till stan och ta hål i tungan! och jag ska kanske ta hål i bröstvårtan. men tror inte jag gör det! dels för att jag måste spara pengar till min födelsedag och för att alla säger att det är världens jävla smärta. är det någon av mina läsare som har hål bröstvårtan? hur kändes det?
Jaja fårse hur det blir! Blev ingen stor städning igår eftersom jag vart klar med tvätten så sent sen börjae en film! och skulle upp kl 6. Så nu ska jag diska först, sen stor städa mitt rum och rensa allt skit! har så jävla mkt skit saker! men jag vill inte slänga ngt, får typ ångest så jag sparar på mig massa skit saker och har en hel hög med onödiga papper! Så på med städ uniformen och börja!!!
pusssii



movie night

Blir nog ingen stor städning idag! får ta det på torsdag innan släkten kommer! men tvättar håller jag på med! om en halvtimme börjar Legally Blond på trean:) så det blir lite film och en kopp te istället :) love


städa tvätta städa

Nu ska jag vara duktig och gå ner till tvättstugan och tvätta kläder:) har tvätt mellan 7-22 så det blir hela natten lång haha! sen ska jag storstäda mitt rum och resten av lägenheten! känner att det behövs! måste kila nu! skriver senare när jag är klar med allt elände! <3


Blev helt tårögd när jag läste det hära på facebook!




.

Följ min blogg med bloglovin

Fika, bio, fest, champange & Oskar!!!

Heeeej allihoppa det är ANDRA Jessica som skriver. Här är min blogg!

Jag är Jessicas bästa vän, och vi båda heter Jessica. Jessica ligger i sängen och målar naglarna och bad mig skriva så nu gör jag det :-)


LÖRDAG
i lördags så var vi hemma hos mig, det blev påskmiddag med min mamma pappa, en av mina storebröder och hans flickvän och så farfar. Pappa bjöd Lilljessi också eftersom hennes mamma skulle till sin pojkvän!
Det blev massor med champange och vin och alla blev lite runda om fötterna :p
Skulle dra på fest men det sket sig. Men vi hade kul ändå :-)

SÖNDAG
Åkte vi hem till Jessicas farbror, Kjelle. Han bjöd på kaffe och vi fick två bio-biljetter (som va från Jessicas pappa). Satt väl där en timme ungefär och pratade, sen bar det av till Citygross för att handla lite prylar.
På kvällen blev det bio, Flickan från ovan. Jag tyckte den va väldigt konstig. Spännande som fan vissa tillfällen men för det mesta var den konstig!... SEN drog vi på fest hemma hos Bob i Vällingby. Drack sprit och vi blev rejält på lyset båda två!!  Det var vääldans trevligt :D Sen fick vi skjuts hem av Micke från Slussen, sötnosen, hem till Jessica :-)

NU
Blir det te och mackor!


Puss och kram 






påskmiddag hos familjen söderberg ikväll :)

god morgon! sitter hära med mitt morgon kaffe :) somna typ vid 2 inatt! vaknar upp med typ 10 sms från massa folk! haha shit! nej men jag ska väl göra mig iordning sakta men säkert.. ska möta jessi senare och förhoppningsvis få tag i farsan och hämta bio biljetter, sen ska vi hem till henne och äta påsk middag med hennes bror och familj :) så det kommer bli super trevligt :) sen lär det bli natt biio eller ngt sånt :) hära är lite fjortis bilder på mig och jessi med våra nya brillor :D
  


god kväll

Då har man kollat på " pirates of the carrabien - en död mans kista " på tvn:) var det några fler som såg den? eller är alla ute och festar och röjjer satan? haha är skit många som ringt mig åh bah: feeeeeeeest jessi kom kom!. varför är det alltid så? när man inte kan dra ut för man ska spara pengar då dyker hundra fester upp. men när man väl ska ut då är det inte en jävel som vet party! därför ska det bli så otroligt skönt att fylla 18 på fredag! shit vad jag längtar! någon som har bra tips om en bra krog? Nu ska jag kolla på hem till midgård och sen sova! jag och jessi har planer enda fram till måndag! och på måndag kommer jag nog få redan på vad riktig smärta innebär! jessica ska pierca tungan, och jag bröstvårtan!!! asså har typ läst på flaschback överallt alla säger att det är värsta smärtan dom varit med om blabla.. så jag är ganska tveksam! men samtidigt, jag har tre piercingar: naveln, tungan och ögonbrynet. plus 4 tatueringar! så jag hoppas att jag redan fått min värsta smärta och att det dära är ingenting!! haha hära är kvällens låt också! otroligt fin och mysig låt. är ungefära vad jag känner mig just nu! Broken </3

  


<3 Runar

Herr jag vet allt fast jag ser ut som en bäver! haha runar är så jävla klockren!! <3


day and night

Kom precis hem nu! hihi har åkt med i bilen när jessi varit ute på farliga vägen och övningskört:D hon är så duktig!! jag var fan nervösare än henne! haha hon var helt cool-lugn! du kommer klara uppkörningen hur bra som helst gumman! du kör redan nu som en kung ;D Innan bilturen var vi en sväng i vällingby och både hon och jag hittade jätte fina solbrillor som vi köpte, sen tänkte jag handa den nya deon men den konsta 100 jävla kr! tyckte det var lite överdrivet för en deo! så sket i den! Är bjuden på påsk middag hos dom imorgon :) så det ska bli trevligt! sen mot kvällen har vi planerat bio! men fårse hur det blir :) och ikväll vad fan ska man göra då?? orkar inte festa, men jag orkar fan inte sitta hemma hela kvällen och kolla in i väggen! men men hittar nog på ngt skoj förhoppningsvis! kommer massvis med bilder på mig och jessi sen när vi posar med våra nya brillor:)!

Varje dag vaknar jag upp med en klump i halsen, varje minut som går tänker jag på dig! varje gång du kommer upp i mitt huvud så tänker jag; Nu är han med henne!



villken härlig dag

fyfan villket härligt väder:) hade myskväll igår med jessi och vi prata lite känslor osv :) så det var skönt för både henne och mig att prata ut om allt! älskar dig min ängel! nu bär det av till vällingby, vi ska kolla efter solbrillor och shoppa lite och bli lyckliga ;) imorgon kanske jessi peircar tungan och jag bröstvårtan! wiie :) haha nu ska vi nog strax rulla! puss love

dagens låt


Så himla fin<3


påsklov nu :) wiie!

hallå!! Igår så åkte jag och tiffsan till stan efter skolan! hon hitta två par skor :) sen så åkte jag till kim på söder och vi prata lite osv. känns lite bättre nu men men man vet aldrig vad som händer sen men det känns bra! sen åkte jag hem till tiffy i salem och hade myskväll med henne! sen imorse så försov vi oss lite ! haha men vi kom i tid iallafall :) så det var bra gjort av oss ;). har gjort 3 prov i skolan idag! känner mig jätte duktig. har skjutit upp dom så länge så är glad att jag tog tag i det och gjorde klart dom! så fixa jag praktiken nu till påsklovet :)

Pratade med jessi nyss! och blir så irriterad så jag vill strypa den dära karln. hon är jätte ledsen! så ska åka hem till henne om en stund om ta hand om min lilla sötnos! blir nog kvar dära tills imorgon om hon inte mår bättre då! Älskling allt löser sig tillslut, Du är värd det bäästa! vi ska klara det hära tillsammans! älskar dig <3
Bästa vänner för alltid <3


RSS 2.0