antingen eller

god morgon, sitter med mitt morgon kaffe som vanligt.
gud vad skönt det börjar bli ute nu man känner att våren är påväg och det gillar vi starkt :)!! är ljuser lite längre nu och mindre snö och härlig luft. Ska strax ta en lång promis med junior tänkte jag men jag har skit ont i knät vette fan vd som har hänt nu.. antingen är det ena eller det andra.. blir så trött och ledsen för igår hade jag j'tte ont i mina lungor och bröst och nu har det lättat lite nej men då ska man få ont i knät.. är jävligt less på att man aldrig kan få må bra.. om det inte är stress så är det magen eller lungor eller bröst eller hjärtat eller knät eller psyket.. kan aldrig ha en hel dag när hela jag mår bra.. usch är väldigt ledsen och deprimerad just nu.. har laddat hem hem till midgård nu som jag tänkte titta lite på och hoppas på att jag blir på lite bättre humör..
blää gillar inte mig själv så mycket nu..
bye <3



the last lion

hello bloggen! sitter hemma med mitt morgon kaffe och myser i soffan.
Kanske inte en av dom mysigaste morgonar.. vakna av att något ramla ner och det var min mobil som junior hade haft ner från bordet.. och så ska jag gå på toa så ser jag att han har bajsat diarré på toadörren. och då menar jag verkkligen på! det var liksom fartränder på dörren och värsta bajspölen på golvet.. ej fyfan inte kul att skrubba och skura upp det där percis när man vaknat och knappt är helt vaken heller.. usch jäckla junior! :P
igår kolla jag och pelle på en ny typ (beck) liknande film. arne dahl eller vad den nu heter och den var fan ganska bra har laddat hem två till nu så blir väl dom ikväll :) och jag måste bara tipsa och en grym dokumentär som jag och pelle såg härom veckan. " the last lions " skit bra!! Handlar och kärlek, ledarskap och mycket kärlek till sina barn som hon gör allt för!! man får följa en lejon familj och se hur dom klarar sig ute i naturen osv.. den var grym.. väldigt sorlig och hård men det är ju hårt ute i naturen. men det är väldigt sevärd om ni gillar sånt som animal planet :) ska lägga upp en liten trialer så får ni se :)!!

back in blogg...eller?

Jahap!! ska man ta upp bloggandet igen? jag vet hur jag funkar, jag bestämmer mig för att börja igen så skriver jag kanske två tre inlägg sen lägger jag ner.. hm ska jag ge det ett nytt ärligt försök kanske? :)
frågan är den om det ens är någon som följer min blogg nu? och sen tänkte jag att jag skulle börja igen pga min vänner och familj som jag nästan aldrig har tid att träffa så dom kan följa mig här se hur jag har det :)
får väl ge det ett försök och se om någon läser :))
Ikväll och imorgon ska jag jobba, kommer bli en tuff helg, har några som heter just 4 sport som ska komma och ha middag och festa!! och dom var där i sommras och det är riktiga party nissar!! fyfan har aldrig sett några som kan dricka så mycket som dom! och dom håller igång hela helgen, helt sjukt!! nej men så det ska bli kul dom är jävligt roliga! men det blir ganska mycket, dom är ca 100pers. så det blir jobb i helgen med andra ord:) oj nu måste jag ta ut junior han piper hära.. tror han är lite bajsis hihi
skriver snart igen promise!
<3 jessi

RSS 2.0