StorStädning!

kom hem från skolan för ett tag sedan! håller på att stor städar :) har skurat golvet nu så tänkte passa på att skriva medans det ligger och torkar :)
Hade praktiskt prov i varmkök idag dåra! det gick jätte bra tycker jag :) hon sa att jag inte fick ig iallafall så det är bra! hoppas jag får vg iallafall :)
Jannike kommer inte ikväll :( så får hitta på ngt! kanske ta en långprommis? men tråkigt att göra det själv.. men fårse vad jag hittar på. Nu ska jag laga middag sedan får jag återgå till min städning! skriver senare. love


god morgon

God morgon alla! villket härligt väder! blir till att sola hela dagen i skolan ;)
ikväll kommer jannike hit och har lite filmkväll med mig :) hihi. skriver senare
love <3

Nu börjar sommaren komma :)

kvällens låt

sooommmar känsla på hög nivå <3

solsken!

ännu en härlig dag :) fan vad nice!
blev filmkväll igår hos jessi :) åkte till henne efter skolan och så satt vi i hennes trädgård och solade sen blev det kött och pommes och massa gott till middag :) sen somna vi till wallander - jokern. den var bra faktiskt! börjar gilla wallander mer och mer. förut hata jag det. sen börja jag kolla på det! och nu älskar jag det! fast beck kommer alltid att vara bäst!
Kom precis hem från skolan, ska snart ut och sola lite tänkte jag :) massa jobbar killar hära så ska ligga och sola och kolla lite på pojkarna utan tröja ;) haha!
skriver lite senare tänkte ta ngt att äta sen ska jag ut <333

dålig uppdatering

Heej alla sötnosar! fan villken härlig dag vi har idag! 25+!! gaalet!
Efter skolan idag så åkte jag med mammsen på lite uppdrag sen så handla vi lite på willys! det var trevligt, inte ofta man får mamma för sig själv! haha. skriver lite nu om vad som har hänt i helgen eftersom jag inte har uppdaterat ngt!!

Fredag: Jannike kom hit på dagen medans jag höll på att fixa mig inför en dag på stan med jannike och tiffy :) Det blev lite shoppning för min del :) fan att jag inte har kamera men kan förklara vad jag handla - Blev en chock rosa bikiini med söta trosor till. och en till bikiini som är typ lite svart/blå glittrig och är utan band! skit snygg tycker jag, sen blev det en leopard klänning ( jag som älskar leopard mönster (a) kunde inte motstå!) sen blev det ett par tygg skor i ljus rosa färg skit söta :) sen ett par svarta ballerina med massa nitar på. Sen ett par vita shorts. tror jag fick med allt nu jag köpte! så det blev en lycklig dag för min del, för jag brukar aldrig hitta ngt och nu kom jag hem med många kassar :)
Sen åkte jannike till sumpan för hon skulle till metro med en polare. Jag och tiffy fortsätte hem till mig så börja vi fixa oss sakta men säkert, sen bar det av till hässelby så festa vi med dom. det var trevligt till en början men sen börja två vissa killar flippa ur på mig och tiff utan andledning! så det blev lite fight, vi som hade lovat varandra att inte slåss ikväll eftersom vi skulle dricka sprit! men nu var det ju inte vårat fel. Vi gjorde bara självförsvar som man måste vid vissa tillfällen!

Lördag:
Vart lugn kväll med film och lite godis med tiffy at my place! skulle igentligen bli utgång men vi palla inte sen kom lite grejer ivägen så vi tog en lugn kväll och det behövdes nog!

Söndag: Åkte hem med tiffy till salem! när vi kom hem till henne så gick vi ut på en promenad, sen mötte vi steffi och jennifer och boka kryssningen :) så nu är äntligen party kryssningen bokad wiiiieee!! längtar som fan! knappt tre veckor tills vi drar till riga! ska bli galet nice! Sen vart det kväll och vi kolla på söndags film och jag klippte tiffys hår! så vi har haft en trevlig helg tycker jag! fredagen blev lite misslyckad men vafan shit happends!

Nu ska jag ringa com.hem och fixa en till box till min tv så jag kan ha massa kanaler i mitt rum! och ni kan ge fan på att jag kommer beställa sf kanalen!! :D
Nu ska jag äta lite middag med min kära familj ( mamma, och nicke) haha!
pussssss

nivå, prommenad, viper

God morgon alla! fan vad skönt att man är ledig idag och imorgon!
igår så drog jag och tiffy hem till mig efter skolan tog en kaffe och snacka lite skit.
sen så fixa vi ordning oss så drog vi till nivå och mötte upp pelle och mange så tog vi några öl dära. men alla verkade ha student skiva igår så alla var dära och förkröka så vi fick stå upp i typ två timmar sen palla vi inte mera så vi tänkte dra till chaplins nej men då har dom skiva dära, vi går till the bridge nej men det är stängt, sen går vi till mango då är det skiva dära också haha! blev galna igår!! och mange skrämde livet ur mig 4 gånger! fan villken payback han ska fåå!!! anyway så tillslut gav vi upp hoppet haha så dom gick till centralen och åkte hem, och jag och tiffy åkte hem sen när vi var i fridhemsplan så sprang vi in till viper en stund och dansa lite :) smsade nene så vi kom in gratis dit :D wooho men tråkiga var ju att det var skiva där då haha! så vi kände ingen dära men det brukar man ju inte göra i vanliga fall men när folk fråga bah "villka känner ni hära" haha ööhhh ingen?? hahah pinsamt men kul! och dom tog bild på oss.. haha bara det är på hemsidan och att den inte kommer upp på deras skiva haha! aja ska försöka få med mig någon till stan nu! behöver shoppa lite! pussss

världens mysigaste låt


rude boy

God morgon alla!
sitter hära i morgonrock och ska snart hoppa in i en dusch tänkte jag. skola idag är inte så sugen.. men första lektionen är det prov.. så det vore ju bra att göra det nu eftersom det är typ bara 3-4 veckor kvar tills vi slutar wiiiiee :D så jag har verkligen inte tid för omprov och skit..
det hära med att sluta röka går sådära.. morgonciggen är viktig men sen under dagen i skolan brukar jag bara smaka ngr bloss av någon men har inte köpt ett ciggpaket än iallfall så det är jag grymt stolt över!!
förhoppningsvis blire party idag. fårse vad som händer. vi är ju lediga torsdag och fredag så jävla sköönt!! oj oj nu tickar klockan, måste in i duschen nu
loveee


en låt som har fastnat i mitt huvud!

Kvällens låt


no more ciggish

god morgon! Igår så skrev Lill kim till mig och fråga om jag ville med ut och åka ragga bil :D haha varför inte! fick med mig jessica också! det var rätt så kul men jag var så himla trött och sliten och var verkligen inte på social humör.. så kände mig lite tråkig men men. alla har sina dagar! och han gjorde ju inte saken bättre hahaha jessica du vet jag menar ;)
Idag är en tråkig måndag men endå en stor dag! jag ska sluta röka idag!! känner redan nu hur cigg suget börjar kommaa!! kommer aldrig klara det hära men måste verkligen försöka! ska köpa cola det brukar hjälpa sen tuggumi! brukar inte bli så röksugen då så det är en liten hjälp på traven.
jaja nu ska jag kila till bussen! Blir klubben efter skolan så kommer inte kunna skriva förrsen imorgon!
pussilusss
 bye bye ciggen!!!

sunday

Dålig uppdatering jag vet! men har inte haft tid eller ork att skriva!
hade en trevlig helg med jessica iallafall :) blev lite film mys i fredags och igår så åkte vi till natta och bada jacuzzi och sjöng singstar och hade trevligt :) blev en nykter helg så det var skönt! vart lite kröka i förra veckan så:)
Nu ska jag kolla på vampire dairys! missa förra avsnittet så måste kolla det nu :)

dagens låt

God morgon! lägger upp en bra låt som man kan lyssna på så man vaknar till på morgonen ;) den är gryyym!

kvällens låt


Salem

heejhopp!!
Blev salem hela helgen :) hade jätte trevligt. i fredags så blev det lite party hos sandra sen gick vi till brasan och så åkte vi såklart karuseller :) hihi! sen så var jag och tiffy skit nära på att få en glasflaska i huvudet haha sjukt! den kom bara flygandes mot oss från ingenstans! säkert spökena som kommer och spökar i mitt liv igen!
sen mötte vi upp niklas och josef och gick hem till dom och fortsatte kröka och hade trevligt :)
I lördags så vart det lite filmmys hos tiffy sen på kvällen drog vi på fest i rönninge! haha en riktig korv fest! inga tjejer bara killar! hade jätte trevligt, spela kort och drack bira :)
Nu är jag äntligen hemma! usch är så långt dit bort så åkte hela vägen utan musik och utan sällskap! inge kul.. men nu är jag äntligen hemma! tänkte städa mitt rum lite sen så laga middag :) är super hungrig.
skriver kanske senare!

Lite bilder från i fredags :)


 




RSS 2.0